Yellowjackets

7.6 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/19afleveringen/2021 - heden
NetwerkShowtime
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:57 min2021 - heden
Genres:Horror
Netwerk:Showtime
Yellowjackets is een Amerikaanse horrorserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 14 november 2021.

Dit gelijkwaardige overlevings-epos, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama vertelt de saga van een team van enorm getalenteerde middelbare schoolmeisjesvoetballers die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 9
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Yellowjackets.

Populaire reacties (2)

avatar Amy_6
-
10 apr 2023
Goede horror serie
avatar BlackBiker
6
26 jan 2022
Ik ben na vier afleveringen gestopt. Het kan me op een of andere manier totaal niet boeien. De spanning is er aardig af omdat je gelijk ziet wie er in het heden nog leeft. Dat er kannibalisme in voorkomt is binnen 10 minuten in de eerste aflevering al duidelijk, dus dat levert ook geen spanning op. En hoe ze daar dan komen gaat zo langzaam dat ik er geen spanningsboog is en ik mijn interesse kwijtraakte. Dan is er nog iets met ansichtkaarten, maar dat verhaal wordt dusdanig onderbelicht dat je daar ook zo iets hebt van “het zal wel”. Daarnaast is er geen enkel personage waar ik echt mee kan meeleven.
Nee, helaas niet aan mij besteed ondanks de echt wel indrukwekkende cast. Die doet het overigens goed. Het is het verhaal waar ik niets aan vindt.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
Yellowjackets