Star Trek: Strange New Worlds

8,0 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2022 - heden
NetwerkParamount+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2022 - heden
Netwerk:Paramount+
Star Trek: Strange New Worlds is een Amerikaanse sciencefictionseries van Paramount+. De serie ging in première op 5 mei 2022.

Volg Christopher Pike, Spock en Number One in het decennium voordat Captain Kirk aan boord van de Enterprise ging terwijl ze nieuwe werelden rond de melkweg verkennen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Star Trek: Strange New Worlds.

Populaire reacties (7)

avatar BlackBiker
7.5
24 jun 2022
Nou, ik sta versteld van mezelf. Wat me bij Foundation niet lukte, lukt me nu wel. Ik kan dit zien als een leuke science fiction serie. Met Star Trek heeft het, behalve de namen, niet zoveel te maken, maar het is wel een hele aardige SF serie met leuke vondsten.
De laatste aflevering, nummer 8, is niet super origineel met een god achtige entiteit, maar wel heel grappig. Bijna net zo leuk als The Orville.
Ik blijf wat teleurgesteld over de vrijheden die de makers nemen met de Star Trek canon, maar heb besloten het gewoon niet meer als Star Trek te zien. En dan ga je op andere dingen letten en dan blijkt het best leuk te zijn.
Ik heb mijn cijfer wat opgekrikt.

En ja, het is aardig woke opgezet, vooral qua cast. Maar zolang de captain iemand is die gezag uitstraalt (behalve dan in de laatste aflevering ;-)) en geschikt is voor die positie, in plaats van een losgeslagen idioot die een oorlog ontketent en van huilbuien aan elkaar hangt, zoals in Discovery, kan ik daar wel doorheen kijken.
avatar Rob0860
9
21 jun 2022
Ja wat zal ik zeggen, opgegroeid met Star Trek, nu bijna 62, and i love It still. Fantastisch
Star Trek: Strange New Worlds