Blaze and the Monster Machines

-
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/95afleveringen/2014 - heden
NetwerkNick Jr.
5x16  2 oktober 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2014 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Nick Jr.
Blaze and the Monster Machines is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nick Jr.. De serie ging in première op 13 oktober 2014.

Blaze and the Monster Machines is een interactieve CG-serie voor kleuters met Blaze, 's werelds meest verbazingwekkende monstertruck, en zijn chauffeur en beste vriend, de achtjarige AJ. De serie volgt hun avonturen in Axle City - een stad vol voertuigen met grote wielen die bekend staan ​​als monstermachines.

Blaze is de grootste held van Axle City en de kampioen van het circuit! Als er problemen zijn, is hij de truck waar iedereen zich voor wendt, omdat hij dingen kan doen die geen enkele andere truck kan! Blaze heeft Blazing Speed ​​- een speciale turboboost waarmee hij sneller kan accelereren dan welke andere monstermachine dan ook. Maar Blaze heeft meer dan alleen snelheid. Hij heeft ook de kracht om te transformeren in een ander voertuig of machine! Met behulp van zijn technische kennis kan Blaze nieuwe onderdelen aan zichzelf toevoegen en in alles veranderen. Van een draagvleugelboot tot een deltavlieger tot zelfs een föhn, als je het kunt ontwerpen, kan Blaze het worden!

AJ en het thuispubliek helpen Blaze bij zijn avonturen door de fysica van hoe dingen bewegen te onderzoeken, problemen aan te pakken door wetenschappelijk onderzoek en wiskunde, en de componenten te ontdekken die nodig zijn om alledaagse technologieën te laten werken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 5
0 / 15

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Blaze and the Monster Machines.