Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

AMC stopt met Into the Badlands en The Son

Tijdens de presentatie van de Television Critics Association heeft AMC zaterdag gemeld dat de series Into the Badlands en The Son geen vervolg krijgen.

Into the Badlands brengt het verhaal van een groot krijger en een jonge jongen die beginnen aan een reis door een gevaarlijk land. De dramaserie keert terug voor de laatste acht afleveringen vanaf zondag 24 maart. En daar blijft het bij. Hoofdrollen worden gespeeld door Daniel Wu en Nick Frost.The Son, de westernserie met acteur Pierce Brosnan, begint zijn tweede en laatste seizoen op zaterdag 27 april. The Son is gebaseerd op de roman van Philipp Meyer en volgt twee verschillende perioden. Het eerste verhaal gaat over de jonge Eli McCullough, nadat hij is ontvoerd en geïndoctrineerd in een stam van Comanche in 1849. Het andere verhaal speelt zich 60 jaar later af, als Eli ouder is en strijdt met zijn familie om het veebedrijf te handhaven tijdens de turbulente Bandit Wars.Zowel Into the Badlands als The Son haalden vrij lage kijkcijfers en hadden hoge productiekosten wegens uitgebreide stunts en visuele effecten. AMC gaat wel door met de series The Walking Dead en spin-off Fear The Walking Dead, Better Call Saul, Lodge 49, McMafia, The Terror en Preacher.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Timmetje
10 feb 2019 18:07 -
Jammer van Into the Badlands, hopelijk sluiten ze het wel waardig af met de laatste afleveringen.
Reageer
avatar_4thaarts
11 feb 2019 15:45 -
Jammer van The Son, was weer Western, geen goede gezien sinds Hell on Wheels.
Reageer