Lodge 49

7,0 / 10
46 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:46 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:AMC
Lodge 49 is een Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. De serie ging in première op 6 augustus 2018.

Sean 'Dud' Dudley is een charmante ex-surfer uit Long Beach, Californië. Meeslepend in het leven sinds zijn vaders dood en de ineenstorting van het familiebedrijf, belandt Dud in een vervallen broederlijke loge. Daar stelt een loodgietersverkoper hem voor aan nieuwe vriendschappen die Dud misschien helpen zijn ontbrekend gevoel van doel te vinden en zijn leven weer op het goede spoor te krijgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lodge 49.

Nieuws (11)

AMC heeft een trailer uitgebracht voor de Amerikaanse anthologieserie Soulmates. De serie gaat 5 oktober van start en is al vernieuwd met een tweede seizoen.
vr 11 september
Binnenkort start het vijfde seizoen van Billions. Julianna Margulies (The Hot Zone) en Corey Stoll (Baghdad Central) zullen de cast gaan versterken in het nieuwste seizoen.
21 mrt 2020
1
Creepshow, Lodge 49, Stella Blómkvist, Temple, start- en premièredatums van november, een prijsvraag, een column en nog veel meer nieuws uit de week van 28 oktober tot en met 3 november.
4 nov 2019