McMafia

7.6 / 10
58 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:BBC One
McMafia is een Britse misdaaderie van de zender BBC One. De serie ging in première op 1 januari 2018.

Alex Goodman, de Engels-opgevoede zoon van een voormalige Russische 'Godfather', die al zijn gehele leven probeert te ontsnappen aan zijn Families duistere, criminele betrokkenheid. Hij heeft zijn eigen legitieme zaken en een hooghartige vriendin, Rebecca maar al snel wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te zien - letterlijk en figuurlijk - met als doel; zijn dierbaren te beschermen. Alex wordt diep de criminele wereld ingetrokken, hij wordt niet alleen geconfronteerd met de maffia maar ook met de Mexicaanse cocaïne kartels, Pakistaanse drugsbaronnen en Balkan smokkelaars.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

McMafia - Seizoen 1

6

Nieuws (16)

Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
wo 23 september
2
De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
5 mrt 2020
6
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van AMC en Hulu. We hebben een update gemaakt van de AMC en Hulu-series.
9 aug 2019
2

Populaire reacties (6)

9
12 feb 2018
Top serie. Tot nu één van de betere series van 2018.
8
18 feb 2018
Absolute aanrader

Vergelijkbare series

Bodyguard
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem