Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Time to binge! Top 4 series op Canal+

Time to binge! Top 4 series op Canal+

Of je nu zin hebt in drama, mysterie, comedy of terug wil in de tijd, er zijn op elk aspect veel goede Europese series te vinden.
Je hoeft namelijk echt niet zo lang te reizen voor een lekker potje bingen. Dus pak je favoriete snacks, nestel je op de bank en laat je betoveren door de wereld van Europese televisiepareltjes op Canalplus.nl die je zeker niet mag missen!

Les Revenants

(MijnSerie: 7.6, IMDb-score: 8.1)
Duik in het mysterieuze en bovennatuurlijke met deze intrigerende Franse serie. "Les Revenants" (oftewel "The Returned") speelt zich af in een rustig Frans stadje dat wordt opgeschrikt door het verschijnen van mensen die al jaren geleden zijn overleden. Met zijn meeslepende verhaallijnen en sfeervolle setting weet deze serie de kijker keer op keer te verrassen. Door de diepgaande verkenning van thema's als verlies, rouw en het bovennatuurlijke blijft "Les Revenants" je gegarandeerd bij.
The Returned

Gomorra

(MijnSerie: 8.2, IMDb-score: 8.6)
Stap in de duistere onderwereld van Napels met deze Italiaanse misdaadserie. "Gomorra" biedt een meeslepende kijk op de georganiseerde misdaad en de strijd om macht en geld in de straten van de beruchte stad. Met zijn rauwe realisme en complexe personages zal deze serie je gegarandeerd op het puntje van je stoel houden. Bovendien werpt "Gomorra" een scherp licht op de sociale en economische omstandigheden die ten grondslag liggen aan het geweld en de corruptie in de Italiaanse samenleving.
Gomorra (2014)

Babylon Berlin

(MijnSerie: 8.2, IMDb-score: 8.4)
Reis terug in de tijd naar het bruisende Berlijn van de jaren '20 met deze Duitse serie. "Babylon Berlin" dompelt je onder in een wereld van decadentie, politieke intriges en verborgen geheimen terwijl het Weimar-republiek op de rand van instorting staat. Met zijn weelderige productiewaarden en meeslepende verhaallijnen is dit een absolute must-see. De serie biedt niet alleen een fascinerend historisch inzicht, maar werpt ook een kritische blik op de politieke en sociale turbulentie van die tijd.
Babylon Berlin

The Young Pope

(MijnSerie: 7.6, IMDb-score: 8.3)
Deze grensverleggende Italiaanse serie werpt een verrassend licht op het Vaticaan met zijn portrettering van een jonge en controversiƫle paus. Met Jude Law in de hoofdrol als de charismatische en onvoorspelbare paus Pius XIII, biedt "The Young Pope" een intrigerende mix van religie, politiek en persoonlijk drama die je niet snel zult vergeten. De serie daagt conventionele opvattingen uit en biedt een verfrissende kijk op de machtsdynamiek binnen de katholieke kerk.
The Young Pope

Met deze fantastische Europese series op Canal+ kun je jezelf onderdompelen in een wereld van spanning, drama en intrige. Dus zet je schrap voor een binge-watchsessie vol entertainment en laat je betoveren door het beste wat de Europese televisie te bieden heeft!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten