Babylon Berlin

8.1 / 10
46 min
Misdaad, Spanning
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/28afleveringen/2017 - heden
NetwerkSky Deutschland
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:46 min2017 - heden
Genres:MisdaadSpanning
Babylon Berlin is een spannende Duitse misdaadserie van de zender Sky Deutschland. De serie ging in première op 13 oktober 2017.

Iedereen heeft een geheim in Babylon Berlin, de duurste niet-Engelstalige serie ooit. Het verhaal speelt zich af in het Berlijn van eind jaren twintig. De hoofdpersonen zijn een verslaafde rechercheur uit Keulen op zoek naar een pornofilm en een ambitieuze jonge vrouw die overdag typiste is op het politiebureau, maar ’s avonds danseres, animeermeisje en amateurdetective. Het is wel opletten geblazen vanwege de vele verhaallijnen en tientallen personages. Een beetje achtergrondkennis over de Weimarrepubliek is dan ook geen overbodige luxe. Maar wie die moeite neemt, wordt beloond met een prachtig geproduceerd en sterk geacteerd visueel spektakel.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 12

Recensies (4)

Babylon Berlin - Seizoen 3

8

Babylon Berlin - Seizoen 2

9.5

Nieuws (18)

Naarmate de weken vorderen merk je dat er steeds minder nieuws binnenkomt. Maar het nieuws wat er is geweest in de week van 1 tot en met 7 juni hebben we weer voor je verzameld in het weekoverzicht.
8 jun 2020
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
25 mei 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Babylon Berlin. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
21 mei 2020

Populaire reacties (2)

-
03 mrt 2018
Wow wat een serie. Ik heb net de eerste 2 afl.gezien, en deze serie katapulteert zich meteen in mijn persoonlijke tot 5.
Wat een setting, wat een acteerprestatie. Rauw en puur.
Verhaal zuigt je meteen midden in het vunzige Berlijn tijdens het interbellum.
Kijken!!!!!
-
07 apr 2018
Een interbellum (van het Latijn inter, tussen en bellum, oorlog) is een periode tussen twee oorlogen. Het interbellum is de periode tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog.

Vergelijkbare series

Taboo (2017)
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem