Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe acteurs gecast voor dramaserie The Last Anniversary met Nicole Kidman

Nieuwe acteurs gecast voor dramaserie The Last Anniversary met Nicole Kidman

Teresa Palmer, Miranda Richardson, Danielle Macdonald en een heleboel andere namen hebben zich aangesloten bij Nicole Kidman's luchtige Australische dramaserie The Last Anniversary.
Het Foxtel-drama voor de Aussie-streamer Binge is in productie gegaan in Sydney. Naast Palmer (A Discovery of Witches), Richardson (Good Omens) en MacDonald (Unbelievable) zijn ook Helen Thomson (Bad Mothers), Susan Prior (Aftertaste), Claude Scott-Mitchell (Hotel Portofino), Charlie Garber (Sisters (2017)), Uli Latukefu (Young Rock) en Jeremy Lindsay Taylor (Playing for Keeps) aan de productie verbonden.

The Last Anniversary is gebaseerd op de bestseller van Liane Moriarty (Big Little Lies, Nine Perfect Strangers) en wordt aangekondigd als "een ondeugend grappige, oprechte dramedy verpakt in een aangrijpend mysterie over familie, moederschap en de vrouwen die de generaties na hen bepalen".Sophie Honeywell (Palmer, foto) wordt gevolgd op het mysterieuze Scribbly Gum Island, waar tientallen jaren eerder een jong stel verdween. Ze verhuist daarheen nadat ze een huis heeft geërfd dat haar is nagelaten door Connie, de oudtante van haar ex-vriend, die belooft dat Sophie eindelijk de man van haar dromen kan ontmoeten. Bij aankomst krijgt ze een onwelkom onthaal, maar ze ontdekt dat ze misschien wel een eiland vol vrouwen nodig heeft.

Samantha Strauss is de hoofdschrijfster en John Polson (Elementary) regisseert de zes afleveringen. Kidman en Per Saari's Blossom Films, Bruna Papandrea's Made Up Stories en Fifth Season, dat de internationale verkooprechten heeft, coproduceren. De regering van New South Wales ondersteunt de film via het Made in NSW Fund.

Papandrea, Jodi Matterson en Steve Hutensky produceren met Casey Haver als co-uitvoerend producent voor Made Up Stories. Saari en Kidman produceren voor Blossom Films. Strauss, Polson en Moriarty zijn ook uitvoerend producenten, net als Alison Hurbert-Burns en Lana Greenhalgh van Binge. Sarah L. Walker is script producent.

Kidman en Saari vertelden voor het eerst over de serie in 2019, tijdens een interview in het tijdschrift Disruptors. De serie werd vervolgens formeel aangekondigd tijdens de onthulling van Foxtel/Binge's nieuwe seizoenlijst een maand geleden, tegelijkertijd met de onthulling van Binge's eerste originele filmproductie, How to Make Gravy met Hugo Weaving.

In een gezamenlijke verklaring vertelden Made Up Stories en Blossom Films: "We kunnen niet enthousiaster zijn om de camera's te laten draaien voor The Last Anniversary, wat het volgende hoofdstuk is in de langdurige creatieve relatie tussen Made Up Stories, Blossom Films en Liane Moriarty.

"Samantha Strauss heeft Liane's roman op zo'n hartverwarmende en filmische manier tot leven gebracht, met onze oude vriend John Polson aan het roer. We zijn zo blij om de serie hier in New South Wales, Australië te filmen met onze briljante cast en crew en gesteund door onze ongelooflijke partners."

Hurbert-Burns, Executive Director bij Binge en Commissioning & Content voor Foxtel Group, zei: "We zijn verheugd dat de productie is begonnen van Binge's nieuwste Australische originele serie, The Last Anniversary, een samenwerking met Made Up Stories en Blossom Films. Dit prachtige verhaal neemt ons mee naar het water, naar de bush en brengt nieuwe hoeken van Australië op het scherm. We kijken ernaar uit om ons publiek mee te nemen naar Scribbly Gum Island en te laten verdwalen in het familiemysterie dat zich daar afspeelt."

In een recent interview met Deadline zei Hurbert-Burns dat Colin from Accounts-streamer Binge geen programma of film zou financieren "tenzij het uitzonderlijk is," en voegde eraan toe: "We hebben bijna dertig jaar die ambitie bewezen."

Prentiss Fraser, President Television Distribution bij Fifth Season, zei dat de producenten van The Last Anniversary "een gezellig en hilarisch mysterie hebben afgeleverd dat zich uitstekend leent voor een eersteklas televisiebewerking, en we zijn erg blij dat de Foxtel Group dit project omarmt en steunt.

"De serie is nu al de perfecte combinatie van ongelooflijk talent, hartverwarmende humor en een boeiend mysterie waarin de familie centraal staat. We zien een aanzienlijk potentieel voor deze serie om in de voetsporen te treden van onze grote internationale hits Nine Perfect Strangers en The Lost Flowers of Alice Hart om het publiek over de hele wereld te boeien."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten