Nine Perfect Strangers

-
50 min
Miniserie
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:Hulu
Nine Perfect Strangers is een Amerikaanse miniserie van de zender Hulu. De serie ging in première op 30 november -0001.

Negen angstige stadsbewoners besluiten een pauze te nemen in een luxe spa. De spa, genaamd het Tranquillum House, belooft zijn bezoekers de druk te verlichten en ze te verjongen met behulp van revolutionaire technieken. Tijdens het verblijf vindt het loslaten plaats, maar niet op de manier die de huurders verwachtten. Terwijl geheimen geleidelijk aan het licht komen, ontstaan ​​spanningen tussen deze negen volkomen vreemden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Nine Perfect Strangers.

Nieuws (4)

Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
vrijdag, 14:00
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
ma 1 juni

Vergelijkbare series