The Lost Flowers of Alice Hart

7.9 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkPrime Video
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Prime Video
The Lost Flowers of Alice Hart is een Australische dramaserie te zien bij Prime Video. De serie ging in première op 4 augustus 2023.

The Lost Flowers of Alice Hart vertelt het meeslepende verhaal van een jong meisje, Alice Hart, wiens gewelddadige jeugd een donkere schaduw werpt over haar volwassen leven. Na een familietragedie waarbij ze zowel haar gewelddadige vader als haar geliefde moeder verliest in een mysterieuze brand, wordt de 9-jarige Alice naar haar grootmoeder June gebracht op een bloemenboerderij. Ze komt erachter dat er geheimen in geheimen zijn over haar en het verleden van haar familie. Dit meeslepende familiedrama beslaat tientallen jaren, terwijl Alice opgroeit van kind tot vrouw. Haar reis is episch en diepgeworteld, en bouwt op naar een emotionele climax als Alice merkt dat ze voor haar leven vecht tegen een man van wie ze houdt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Lost Flowers of Alice Hart.

Populaire reacties (1)

avatar simonfender
10
11 okt 2023
Top drama, met top acteurs en actrices. Schitterende beelden van Australië. Blijft je lang bij. Wat een prachtig verhaal.

Vergelijkbare series

Sherlock
2 stemmen
Black Mirror
2 stemmen
Arrow
2 stemmen
The Lost Flowers of Alice Hart