Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie Podcast; Pilotaflevering

MijnSerie Podcast; Pilotaflevering

Vanaf nu heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl
En mocht je denken Peter en Mandy dat komt mij bekend voor. Dat klopt. Peter Oostrom en Mandy Gelling deden het al eerder samen. In Showtime, de wekelijkse radiocolumn op Roulette FM. Daar kwam in mei 2018 een eind aan, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En nu heeft het radio-duo besloten om een maandelijkse podcast te gaan maken voor MijnSerie.

De eerste podcast is een pilot, om maar in serietermen te blijven, en we horen heel graag wat jij er van vindt. Mis je nog iets, wat vind je leuk of minder leuk. Vertel het ons in de reacties hieronder.

In de pilotaflevering bespreken we de serie van de maand; House of Cards (2013). Nieuws; Judas, Luther, De 12 van Oldenheim en Doctor Who. Populairste serie; KLEM, Ik Weet Wie Je Bent, LOIS, Arrow, Riverdale, The Flash (2014) en Bodyguard. Wat verder ter tafel komt (wevttk); Game of Thrones, Forbrydelsen, en twee tips; Making a Murderer en The Americans. En nog veel meer.

Luister hieronder naar de Podcast;



Deze Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten