Ik Weet Wie Je Bent

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/16afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkKRO-NCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:KRO-NCRV
Ik Weet Wie Je Bent is een Nederlandse dramaserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 26 augustus 2018.

Een verlaten weg midden in het bos. Aan zijn gescheurde kleding en bebloede gezicht vol schrammen is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad. Maar de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) kan zich niets meer herinneren. Hij weet niet wie hij is of hoe hij daar terecht is gekomen. In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen van zijn nichtje, de rechtenstudente Anna van Leer (Gaite Jansen), die op die dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (2)

Ik Weet Wie Je Bent - Seizoen 1

9.5

Ik Weet Wie Je Bent - Eerste aflevering

9

Nieuws (5)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie Nederlandse/Vlaamse series. Tussen maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere
27 dec 2018
6
De nieuwe Nederlandse dramaserie Ik Weet Wie Je Bent (KRO-NCRV) is na een succesvolle lancering op televisie (gestart met bijna een miljoen kijkers) ook goed ontvangen op NPO Start.
6 sep 2018
De eerste aflevering van de nieuwe KRO-NCRV serie Ik Weet Wie Je Bent, met Daan Schuurmans en Gaite Jansen in de hoofdrol, is met 985.000 kijkers van start gegaan op NPO 3.
27 aug 2018
1

Populaire reacties (3)

8
03 jan 2019
Top serie! Meer van dit soort nederlandse series
8.6
27 aug 2018
Het begin is veelbelovend, spannend en je denkt alle kanten op met wat het plot is, het is nog te vroeg voor een cijfer maar laat me graag meer verrassen in de volgende afleveringen

Vergelijkbare series

KLEM
7 stemmen
Nieuwe Buren
5 stemmen
Zwarte Tulp
5 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem