Delen op social media
Trailer

Ik Weet Wie Je Bent

7,8
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2018 - ..
Duur:
Netwerk:KRO-NCRV
Genres:Drama
Ik Weet Wie Je Bent is een Nederlandse dramaserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 26 augustus 2018.

Een verlaten weg midden in het bos. Aan zijn gescheurde kleding en bebloede gezicht vol schrammen is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad. Maar de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) kan zich niets meer herinneren. Hij weet niet wie hij is of hoe hij daar terecht is gekomen. In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen van zijn nichtje, de rechtenstudente Anna van Leer (Gaite Jansen), die op die dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.

Acteurs

Nieuws (13)

Populaire reacties (3)

avatar_mvdl85
03 jan 2019 19:42 -
Top serie! Meer van dit soort nederlandse series
Reageer
avatar_leomeij
27 aug 2018 20:09 -
Het begin is veelbelovend, spannend en je denkt alle kanten op met wat het plot is, het is nog te vroeg voor een cijfer maar laat me graag meer verrassen in de volgende afleveringen
Reageer
avatar_braafje666
16 dec 2018 12:22 - 18 jan 2019 07:16
Na 4 afleveringen..Ik vind het allemaal wat, tja beetje stijfjes, het komt niet binnen omdat het rechters / advocaten / te "beschaafde mensen zijn" ?
Maar als je geheugenverlies fijnst hoe kun je dan je vader in de gevangenis op gaan zoeken (hoe kom je daar op met geheugenverlies) als je van een eventuele moord wordt verdacht? Het rammelt nogal en spannend vind ik het nog niet echt.
Daarbij dat allemaal weer met elkaar naar bed gaan; Anna deed het met haar stiefbroer, was wellicht zwanger van haar neef en dan nog verliefd op haar oom..kijk eens wat verder de wereld in meid?!
Naarmate ik meer heb gezien worden de karakters onsympathieker en de verhaallijnen schieten alle kanten op.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
01x14
25 november 2018
01x15
2 december 2018
01x16
9 december 2018
Seizoen 1
0/16

Recensies (2)

9.5
Ik Weet Wie Je Bent - Seizoen 1
15 feb 2019
Een advocaat met geheugenverlies en de verdwijning van zijn nichtje zijn de rode draad van de Nederlandse serie Ik Weet Wie Je Bent. Van bij het begin wordt duidelijk dat het geheugenverlies niet door iedereen serieus genomen wordt. Of advocaat Daniel Elias effectief zijn geheugen kwijt is, kom...
9
Ik Weet Wie Je Bent - Eerste aflevering
4 sep 2018
Wauw, ik wil meer zien! Dat is mijn eerste gedachte na het zien van aflevering één van de nieuwe NPO-serie Ik Weet Wie Je Bent. Deze psychologische thriller, gebaseerd op de gelijknamige Spaanse serie, is inmiddels al in meerdere landen een succes en heeft verschillende remakes op zijn naam...

Video's (1)

KRO-NCRV 60
Geplaatst op 21 augustus 2018, 10:11
KRO-NCRV 60

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.