Ik Weet Wie Je Bent

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkKRO-NCRV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:KRO-NCRV
Ik Weet Wie Je Bent is een Nederlandse dramaserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 26 augustus 2018.

Een verlaten weg midden in het bos. Aan zijn gescheurde kleding en bebloede gezicht vol schrammen is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad. Maar de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) kan zich niets meer herinneren. Hij weet niet wie hij is of hoe hij daar terecht is gekomen. In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen van zijn nichtje, de rechtenstudente Anna van Leer (Gaite Jansen), die op die dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (2)

Ik Weet Wie Je Bent - Seizoen 1

9.5

Ik Weet Wie Je Bent - Eerste aflevering

9

Nieuws (17)

De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
vr 25 september
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
4 jun 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst de beste Nederlandse series. Veel kijkplezier.
30 apr 2020
7

Populaire reacties (3)

-
03 jan 2019
Top serie! Meer van dit soort nederlandse series
8.6
27 aug 2018
Het begin is veelbelovend, spannend en je denkt alle kanten op met wat het plot is, het is nog te vroeg voor een cijfer maar laat me graag meer verrassen in de volgende afleveringen

Vergelijkbare series

KLEM
6 stemmen
Nieuwe Buren
4 stemmen
Zwarte Tulp
4 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem