Mission Hill

-
20 min
Komedie, Animatie
Volg deze serie
1seizoenen/13afleveringen/1999 - 2002 
NetwerkThe WB
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:20 min19992002 (Beëindigd)
Genres:KomedieAnimatie
Netwerk:The WB
Mission Hill is een Amerikaanse animatieserie van de zender The WB. De serie ging in première op 24 september 1999.

Mission Hill draait om Andy French, een 24-jarige charmant luie kerel, en zijn nerdy tienerbroer Kevin die intrekt in Andy's grote stadsloft. Deze twee kunnen niet meer tegengesteld zijn: Andy lijkt nooit genoegen te nemen met een bepaalde baan of vriendin, terwijl heteroseksuele Kevin nooit een B of een vriendin krijgt. "

"De show vindt plaats in de fictieve stad Cosmopolis, de even fictieve wijk Mission Hill. Het is een hippe plek vol met diverse, kleurrijke personages - denk aan Silver Lake in Los Angeles, Wicker Park in Chicago of Williamsburg in Brooklyn. Regelmatig ook Posey Tyler, de grillige huisgenoot die een geheime duistere kant verbergt, en Andy's zachte beste vriend Jim Kuback die goed verbonden is met de hippe scene in het centrum. Aan de overkant van de gang zijn Natalie, Carlos en hun baby, die respectievelijk een schilder en een professor zijn. en een kind. Naast de deur zijn Gus en Wally, een homopaar van in de zestig dat zich hard maakt voor harde gevechten en luide make-up. " (persbericht msnhill.com)
Geplukt
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mission Hill.