Mindhunter

8,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
di 26 januari
Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
do 28 januari
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
24 okt 2020
3
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst over en met seriemoordenaars. Veel kijkplezier.
19 apr 2020
6
Op 16 augustus 2019 ging het tweede seizoen van de psychologische misdaadserie Mindhunter van start bij Netflix.
16 jan 2020
4
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
30 aug 2019
De startdatum van het tweede seizoen van Mindhunter was al bekend, maar tot die tijd moeten de fans het doen met een trailer.
6 aug 2019
Mindhunter is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2017. Het was even wachten, maar op 16 augustus 2019 gaat het tweede seizoen van start.
13 jul 2019
Producent Charlize Theron verklapte in een radioshow de startmaand van het tweede seizoen van Mindhunter.
7 mei 2019
2
De opnames van Mindhunter seizoen 2 gaan nog deze maand van start. Na het succesvol verlopen eerste seizoen wordt er al uitgekeken naar het vervolg met de FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench.
22 apr 2018
2
De Serie van het Jaar verkiezing 2017 zit er op, en het is aan mij de eer om de uitslag bekend te maken. Jullie hebben een maand de tijd gehad om te stemmen op jullie favoriete series. We hebben weer een recordje...
12 feb 2018
7
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
25 jan 2018
3