Mindhunter

8,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Toekomst Netflix-serie Mindhunter is onzeker

Op 16 augustus 2019 ging het tweede seizoen van de psychologische misdaadserie Mindhunter van start bij Netflix.

De serie Mindhunter vertelt het verhaal van twee FBI-agenten, Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany), die de gedragingen van seriemoordenaars in kaart willen brengen. Dat doen zij door seriemoordenaars te interviewen om zo hun gedrag te kunnen analyseren. Het tweede seizoen draaide vooral om de Atlanta Child Murders die plaatsvonden tussen 1979 en 1981.De lancering van het tweede seizoen van Mindhunter is nu dus vijf maanden geleden. Sindsdien is het onduidelijk of er een vervolg komt. Vorige maand zijn de opties op de castleden Holt McCallany en Jonathan Groff al vervallen. Ook de optie op Anna Torv, die een psycholoog speelt, is inmiddels verlopen.

Dat lijkt erop te wijzen dat de serie geen vervolg krijgt. Toch staat dat nog niet vast. ”Maker David Fincher is nu bezig met het regisseren van zijn eerste Netflix-film Mank en met de productie van het tweede seizoen van Love, Death & Robots”, aldus een woordvoerder van Netflix in een verklaring. "Hij kan Mindhunter in de toekomst opnieuw oppakken, maar in de tussentijd vond hij het niet goed om de acteurs ervan te weerhouden om naar ander werk te zoeken terwijl hij zelf andere dingen doet.”

MijnSerie zal de ontwikkelingen rond Mindhunter in de gaten houden.
Vorige aflevering
Episode 9
Episode 9
02x09
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
16 jan 2020 17:41 -
Ja, laten we een meesterlijke serie zoals Mindhunter liggen om te gaan werken aan het 2e seizoen van een flauwe animatie serie.. Logische keus... Zou zonde zijn. Het is 1 van de beste Netflix Originals.
Reageer
avatar_H3nDri3
16 jan 2020 18:20
Bijgewerkt op: 16 jan 2020 18:33
Het is volgens mij de keuze van de maker van Mindhunters en niet die van Netflix. Als Fincher niet wil (voorlopig) dan kan Netflix weinig doen.
Reageer
avatar_renzoroy
16 jan 2020 21:55 -
ja klopt, is Finchers beslissing geweest
Reageer
avatar_HollyGolightly
20 jan 2020 13:58 -
O dat zou jammer zijn zeg. Laten we hopen dat er van uitstel geen afstel komt!
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Gisteren, 11:00
1