Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen van Mindhunter

De startdatum van het tweede seizoen van Mindhunter was al bekend, maar tot die tijd moeten de fans het doen met een trailer.

Op 16 augustus gaat het tweede seizoen van de psychologische misdaadserie Mindhunter van start bij Netflix. In dit seizoen schijnt ook Charles Manson onder de aandacht te worden gebracht. De serie vertelt het verhaal van twee FBI-agenten, Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany), die de gedragingen van seriemoordenaars in kaart willen brengen. Dat doen zij door seriemoordenaars te interviewen en zo hun gedrag te kunnen analyseren.


Jonathan Groff, Holt McCallany en Anna Torv

In het tweede seizoen krijgt Ford de kans om Charles Manson (Damon Herriman, Perpetual Grace, LTD) te interviewen. Maar het tweede seizoen zal vooral gaan draaien om de Atlanta Child Murders die plaatsvonden tussen 1979 en 1981. Ook Anna Trov zal weer in de huid kruipen van psychologe Wendy Carr. Er zullen ook weer enkele afleveringen geregisseerd zijn door David Fincher (House of Cards (2013). Bekijk hieronder de officiële trailer van het tweede seizoen van Mindhunter;

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 9
Episode 9
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mindhunter