Mindhunter

8,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
15
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen Mindhunter

Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.

Voor degene die het nieuws rond Mindhunter hebben gevolgd is het misschien niet zo'n grote verassing meer, maar voorlopig komt er geen derde seizoen van Mindhunter. In januari, vijf maanden na de première van het tweede seizoen, werd bekend dat de contracten van de castleden Holt McCallany (Blue Bloods), Jonathan Groff (Looking) en Anna Torv (Fringe) inmiddels waren verlopen.

In eerste instantie zei Netflix dat de serie even op 'pauze' stond, omdat uitvoerend producent David Fincher (House of Cards) druk bezig was met andere projecten. Fincher heeft zich nu uitgesproken over de serie in een interview met de Amerikaanse nieuwssite Vulture, daarin verklaarde hij dat er voorlopig in ieder geval geen derde seizoen komt. De productiekosten van de serie zouden hoog zijn en de kijkcijfers zouden dit niet kunnen rechtvaardigen.


Mindhunter
Vorige aflevering
Episode 9
Episode 9
02x09
Leuk?
0
15
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
24 okt 2020 17:25 -
Netflix blijft al hun goede series maar cancellen.... :/
Reageer
avatar_Guantaz
28 okt 2020 11:09 -
Echt jammer. Vind dit echt een goede serie
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1