Mindhunter

8,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
18
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen Mindhunter

Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.

Voor degene die het nieuws rond Mindhunter hebben gevolgd is het misschien niet zo'n grote verassing meer, maar voorlopig komt er geen derde seizoen van Mindhunter. In januari, vijf maanden na de première van het tweede seizoen, werd bekend dat de contracten van de castleden Holt McCallany (Blue Bloods), Jonathan Groff (Looking) en Anna Torv (Fringe) inmiddels waren verlopen.

In eerste instantie zei Netflix dat de serie even op 'pauze' stond, omdat uitvoerend producent David Fincher (House of Cards) druk bezig was met andere projecten. Fincher heeft zich nu uitgesproken over de serie in een interview met de Amerikaanse nieuwssite Vulture, daarin verklaarde hij dat er voorlopig in ieder geval geen derde seizoen komt. De productiekosten van de serie zouden hoog zijn en de kijkcijfers zouden dit niet kunnen rechtvaardigen.


Mindhunter
Vorige aflevering
Episode 9
Episode 9
02x09
Leuk?
0
18
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_renzoroy
24 okt 2020 17:25 -
Netflix blijft al hun goede series maar cancellen.... :/
Reageer
avatar_Guantaz
28 okt 2020 11:09 -
Echt jammer. Vind dit echt een goede serie
Reageer
avatar_EveroN
01 dec 2020 20:13 -
Teleurstellend, dit is toch één van de beste series van de afgelopen jaren. En dan te bedenken dat het nog niet eens is afgerond. Het verhaal rond Dennis Rader liep als een rode draad door de eerste 2 seizoenen. Keek erna hoe ze dit verder gingen uitwerken in een derde seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
Gisteren, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
Gisteren, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser gedeeld voor de nieuwe Sherlock Holmes-serie, genaamd The Irregulars.
Gisteren, 09:00