Miami Vice

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
10 jun 2015 03:06 - 22 sep 2021 04:49
wanneer ik de beroemde theme weer hoor op de radio van Jan Hammer, moet ik altijd weer even denken aan deze geweldige serie!
Reageer
avatar_BlackBiker
8
06 jun 2022 17:05 -
Ik heb deze serie voor een prikkie op DVD gekocht en ben hem nu aan het kijken. Wat een heerlijke nostalgie! Ik heb al vele gastacteurs voorbij zien komen die later heel bekend zijn geworden. Bruce Willis (met haar!), Burt Young, Pam Grier, Terry O'Quinn, de lijst gaat maar door.

En dan de muziek. Ik vond de openingstune van Jan Hammer altijd al goed, maar met de beelden erbij is hij nog steeds super. Ik kijk dit tot nu toe nog gewoon elke aflevering in plaats van het te skippen. En in elke aflevering zit minimaal één jaren 80 klassieker. Tina Turner, Frankie goes to Hollywood, Hall and Oates, Phil Collins, ZZ-Top noem ze maar op, ik heb ze allemaal al voorbij horen komen.
Ook de aankleding van de serie slingert je gelijk terug naar de jaren 80. Schoudervullingen, pastelkleuren, casual chic en dat soort dingen. Leuk om weer te zien.

Ik zit nu richting einde van seizoen 1 en de verhalen worden eigenlijk steeds beter. Dus ik ga met veel plezier nog de overige 4 seizoenen kijken.
Reageer
avatar_seriefanconny
8
23 apr 2024 12:53 -
Ooit de serie gezien op tv. Kwam dit toevallig tegen via Prime. Dat is leuk om terug te zien. Jaren 80 muziek. Hoe het ooit begon met die twee. Zoveel vergeten in de jaren.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Miami Vice