Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor derde seizoen van Mayor of Kingstown

We krijgen een eerste blik op Jeremy Renner in het aankomende derde seizoen van Mayor of Kingstown.

Paramount+ heeft de eerste trailer laten zien en een startdatum in de lente onthuld voor het komende seizoen, waarin Renner's Mike McClusky het opneemt tegen een woeste Russische maffia.

Seizoen drie gaat zondag 2 juni van start in de VS en Canada en begint op maandag 3 juni in alle andere Paramount+ markten.

Mayor of Kingstown

Seizoen drie komt ongeveer 18 maanden nadat een ongeluk met een sneeuwploeg bijna een einde maakte aan Renners leven. De acteur brak 30 botten toen hij onder een sneeuwruimtractor werd getrokken en geplet tijdens een ongeluk op nieuwjaarsdag bij zijn huis aan Lake Tahoe. Hij werd behandeld voor een stomp borsttrauma en orthopedische verwondingen en lag 16 dagen in het ziekenhuis. Renner hield zijn herstel bij op Instagram.

Mayor of Kingstown is bedacht door Taylor Sheridan en Hugh Dillon. De serie volgt de familie McLusky, machtsmakelaars in Kingstown, Michigan, waar opsluiting de enige bloeiende industrie is. Mayor of Kingstown behandelt thema's als systemisch racisme, corruptie en ongelijkheid en biedt een grimmige kijk op hun poging om orde en gerechtigheid te brengen in een stad die geen van beide heeft.

Volgens de logline worden Kingstown en zijn inwoners in seizoen drie opgeschrikt door een reeks explosies. Een nieuw gezicht van de Russische maffia vestigt zich in de stad en binnen en buiten de gevangenismuren woedt een drugsoorlog. Mike McLusky (Renner) staat onder druk om de oorlog te beƫindigen, maar de zaken worden gecompliceerd wanneer een bekend gezicht uit zijn gevangen verleden de pogingen van de burgemeester om de vrede tussen alle facties te bewaren dreigt te ondermijnen.

Dillon speelt ook mee, samen met Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley en Michael Beach in de hoofdrollen .

Mayor of Kingstown wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions exclusief voor Paramount+. De serie wordt geproduceerd door Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado en Keith Cox.

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van Mayor of Kingstown bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Little Green Ant
Little Green Ant
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
02 apr 2024 17:40 -
Goed om te zien dat Renner weer "in het zadel zit". Ik vind hem een hele aardige acteur. In The Hurt Locker en Wind River was hij in mijn ogen op zijn best.
Reageer
Mayor of Kingstown