Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rob Kirkland weer te zien in het derde seizoen van Mayor of Kingstown

Rob Kirkland keert terug als politiechef Walter in seizoen drie van de Paramount+ Original serie Mayor of Kingstown, die momenteel in productie is.

Mayor of Kingstown is bedacht door Oscar-genomineerde Taylor Sheridan en Hugh Dillon. De serie volgt de familie McLusky, machtsmakelaars in Kingstown, Michigan, waar opsluiting de enige bloeiende industrie is. De serie behandelt thema's als systemisch racisme, corruptie en ongelijkheid en biedt een grimmige kijk op hun poging om orde en gerechtigheid te brengen in een stad die geen van beide heeft.

15087 Rob Kirkland

Kirkland (foto) is de tweede acteur die terugkeert naar de serie na de aankondiging dat Natasha Marc de rol van Cherry zal hernemen. Kirkland was voor het laatst te zien in de tiende aflevering van het eerste seizoen van Mayor of Kingstown, maar hij speelde het personage in seizoen vijf van Yellowstone (2018).

In seizoen drie van Mayor of Kingstown worden Kingstown en zijn inwoners opgeschrikt door een reeks explosies, terwijl een nieuw gezicht van de Russische maffia zich in de stad vestigt en er binnen en buiten de gevangenismuren een drugsoorlog woedt.

Mike McLusky (Jeremy Renner) staat onder druk om de oorlog te beëindigen, maar de zaken worden ingewikkeld wanneer een bekend gezicht uit zijn gevangen verleden de pogingen van de burgemeester om de vrede te bewaren dreigt te ondermijnen.

In Mayor of Kingstown spelen ook Dillon, Tobi Bamtefa, Taylor Handley, Emma Laird, Derek Webster, Hamish Allan-Headley, Nishi Munshi en Michael Beach mee. Seizoen drie is momenteel in productie in Pittsburgh.

Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson en Regina Corrado zijn de uitvoerende producenten. Erickson is ook de showrunner. De serie wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions exclusief voor Paramount+.

Naast zijn werk in de Taylor Sheridan-wereld heeft Kirkland ook gewerkt in Criminal Minds van CBS en Monk van USA Network.
Vorige aflevering
Captain of the Sh*t Out of Luck
Captain of the Sh*t Out of Luck
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayor of Kingstown