Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dianne Wiest niet te zien in seizoen drie van Mayor of Kingstown

Volgens bronnen zal Dianne Wiest niet terugkeren als Mariam McLusky in het derde seizoen van Mayor of Kingstown.

Er wordt al maanden gepraat over een mogelijk vertrek van Wiest; de geruchten zijn deze week nog intensiever geworden omdat de scripts voor seizoen drie - die geschreven zijn vóór de schrijversstaking en in de wacht zijn gezet - nu worden afgerond nu de staking voorbij is. Haar vertrek zou het gevolg zijn van het verhaal.

14106 Dianne Wiest in Mayor of Kingstown

Mayor of Kingstown werd eind mei aangekondigd door hoofdrolspeler Jeremy Renner en werd eerder deze maand officieel vernieuwd met een derde seizoen. Een vertegenwoordiger van MTV Entertainment Studios, dat de serie produceert, weigerde commentaar.

Mayor of Kingstown is bedacht door Sheridan en Hugh Dillon en volgt de McLusky-clan. Zij zijn machtsmakelaars in Kingstown, Michigan, waar opsluiting de enige bloeiende industrie is.

Tweevoudig Oscarwinnares Wiest (In Treatment) speelt Mariam McLusky, de matriarch van de familie McLusky. In de explosieve finale van seizoen twee werd Mariam geopereerd in het ziekenhuis nadat ze per ongeluk in haar maag was geschoten door de jongste broer, Kyle McLusky (Taylor Handley).

Nadat de SAG-AFTRA staking is afgelopen, zal Renner terugkeren in Mayor of Kingstown na een uitgebreid herstelproces nadat hij ernstig gewond was geraakt bij een sneeuwploegongeluk op 1 januari. Seizoen twee van de serie debuteerde twee weken later, op 15 januari, en eindigde op 19 maart.

Mayor of Kingstown, geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions, wordt beschouwd als een van de best presterende originele drama's van Paramount+, na Sheridan's 1923 en Tulsa King tijdens het seizoen. De uitvoerende producenten zijn Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson en Regina Corrado.
Vorige aflevering
Marya Was Here
Marya Was Here
03x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayor of Kingstown