Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

SkyShowtime geeft startdatum voor het derde seizoen van Mayor of Kingstown

Oscar-genomineerde Jeremy Renner speelt de hoofdrol in de dramaserie uit de hand van Yellowstone (2018) co-bedenker Taylor Sheridan en Hugh Dillon.

SkyShowtime heeft de teaser trailer voor het langverwachte derde seizoen van de dramaserie Mayor of Kingstown onthult, die vanaf donderdag 6 juni exclusief te streamen is op SkyShowtime.

De serie werd ontwikkeld door Oscar-genomineerde Taylor Sheridan en Hugh Dillon, en geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions. Oscar-genomineerde Jeremy Renner speelt de hoofdrol.

Mayor of Kingstown

In het derde seizoen worden Kingstown en zijn inwoners opgeschrikt door een reeks explosies, terwijl een nieuw gezicht van de Russische maffia zijn intrek neemt in de stad. Zowel binnen als buiten de gevangenismuren woedt er een drugsoorlog en de druk om de oorlog te beëindigen ligt op Mike McLusky (Renner). Maar wanneer een bekende uit het verleden van de burgemeester zijn pogingen om de vrede te bewaren dreigt te ondermijnen, worden de zaken ingewikkeld.

Naast Renner zijn ook Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley en Michael Beach onderdeel van de indrukwekkende cast van Mayor of Kingstown.

De serie werd uitvoerend geproduceerd door Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado en Keith Cox.

Mayor of Kingstown is onderdeel van Sheridan's groeiende aanbod van entertainment op SkyShowtime, waaronder 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, Special Ops: Lioness, Tulsa King en Yellowstone (2018).

Het eerste en tweede seizoen van Mayor of Kingstown zijn nu te streamen op SkyShowtime.

Hieronder kun je de teaser voor het derde seizoen van Mayor of Kingstown bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Little Green Ant
Little Green Ant
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TragicError
16 apr 2024 18:41 -
Het klopt dat Nishi Munshi meedoet in de serie, maar ze heeft bijzonder weinig te doen. In de helft van de tot nu verschenen afleveringen doet zij niet eens mee. Het is meer een veredelde gastrol, maar ja, daar kan zij zelf dan ook niets aan doen. De schrijvers hebben een nietszeggend karakter geschreven waar ze blijkbaar geen raad mee weten. Eeuwig zonde, Nishi kan wel degelijk acteren.
Reageer
avatar_Tanja_1970
16 apr 2024 19:16 -
In het artikel staat dat seizoen 3 begint op 6 juni. Maar als je bij de afleveringen kijkt, staat er 2 juni
Reageer
avatar_DAVE2804
16 apr 2024 19:32
Bijgewerkt op: 16 apr 2024 19:33
Dat klopt. Bij de aanduiding wat betreft de eerstvolgende aflevering houden we altijd de datum aan waarop de series bij het originele netwerk/streamer te zien zijn. In dit geval begint Mayor of Kingstown s3 op 2 juni bij Paramount+ (de originele Amerikaanse streamer waarop de serie te zien is) en vanaf 6 juni is de serie te zien op SkyShowtime (in Nederland).
Reageer
Mayor of Kingstown