Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Paramount+ geeft nieuwe trailer en poster vrij voor het derde seizoen van Mayor of Kingstown

Jeremy Renner staat tegenover een nieuwe vijand in de officiële trailer voor seizoen drie van Mayor of Kingstown.

Kingstown en zijn inwoners worden opgeschrikt door een reeks explosies. Een nieuw gezicht van de Russische maffia vestigt zich in de stad en binnen en buiten de gevangenismuren woedt een drugsoorlog.

15271 Mayor of Kingstown s3 foto

Mike McLusky (Renner) staat onder druk om de oorlog te beëindigen, maar de zaken worden gecompliceerd wanneer een bekend gezicht uit zijn gevangen verleden de pogingen van de burgemeester om de vrede tussen alle facties te bewaren dreigt te ondermijnen.

Naast Renner spelen Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley en Michael Beach de hoofdrollen in Mayor of Kingstown.

Mayor of Kingstown is bedacht door Taylor Sheridan en Dillon en wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions.

De serie wordt geproduceerd door Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado, Christoph Schrewe en Keith Cox.

Het derde seizoen van Mayor of Kingstown gaat zondag 2 juni van start in de VS en Canada en op maandag 3 juni in alle andere internationale markten van Paramount+. Vanaf donderdag 6 juni is seizoen drie in Nederland bij SkyShowtime te zien.

Hieronder kun je de poster en nieuwe trailer voor het derde seizoen van Mayor of Kingstown bekijken.

15271 poster Mayor of Kingstown s3
Video on youtube
Vorige aflevering
Marya Was Here
Marya Was Here
03x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayor of Kingstown