Manhunt (2019)

7.7 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/7afleveringen/2019 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:47 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:ITV
Manhunt (2019) is een Britse misdaadserie van de zender ITV. De serie ging in première op 6 januari 2019.

Wandelend naar huis, na een avondje uit met vrienden, werd 22 jaar oud Amelie woest aangevallen en meerdere malen op de achterkant van haar hoofd geslagen met een hamer. Hoewel relatief weinig ervaring in moord onderzoeken, werd DCI Sutton toegewezen aan de zaak door de Londense Metropolitan Police. Door instinct en hard werken, legt Sutton zich ertoe op het vinden van Amelie's moordenaar. Met zeer weinig bewijs, maar met zijn nauwgezette benadering en de toewijding van zijn collega officieren leid hem geleidelijk aan tot doorbraken in de zaak. Manhunt is het echte levensverhaal over de moord op de Franse nationale, Amelie Delagrange, op Twickenham Green in augustus 2004 werd uiteindelijk gekoppeld aan de moorden van Marsha McDonnell in 2003 en de ontvoering en moord op Milly Dowler zoals ze reisde van school naar huis in 2002.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2

Populaire reacties (1)

avatar Faemke
8
22 dec 2021
Seizoen 2 net gezien. Sterk, maar soms wat traag. Blijf groot fan van Martin Clunes, die hier een ijzersterk karakter neerzet. Als je van Britse detectives houdt is dit zeker een aanrader.

Vergelijkbare series

Manhunt (2019)