Magnum, P.I.

7.7 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_sharky
9
03 mrt 2019 12:39 - 14 apr 2019 11:57
De nieuwe Magnum p.i. is net als Hawaii five 0 en remake maar goed gedaan.Als je de remake van hawaii five 0 goed vind,vind je deze serie ook erg goed.Ik heb er een hekel aan als mensen de serie gaan vergelijken met de oudere versie,die tijd is geweest move on.Wie wil er nou een bejaarde dikkere Tom selleck in een korte broek in een Ferrari waar hij niet meer in pas zien.Toen de tijd was hij een goede magnum maar dat was toen.Het is niet hetzelfde word er gezegd,dat klopt en gelukkig niet dat pas nu ook niet meer in deze tijd.En ja ik heb de oude serie meegemaakt in mijn tienerjaren en die was goed net zoals deze op zijn eigen manier.
Reageer
avatar_Ruud56
8
10 aug 2019 01:37 -
Persoonlijk vind ik de nieuwe Magnum veel beter dan de eerste Magnum, Tom Selleck is maar echt beginnen acteren na de serie. Deze Magnum is volwassener en de afleveringen zijn veel actiever. Ook de andere acteurs vind ik prima gecast
Reageer
avatar_anonymous
-
03 jan 2019 21:56 -
Het is even wennen. Ook de karakters dat ze overeen komen van de originale serie.
Reageer
avatar_krillz
2
24 okt 2018 17:22 -
een afkooksel van de originele serie met Tom Selleck. Tom Selleck had tenminste karakter, deze niet. Ik haak af.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_sharky
26 jan 2019 22:35
Bijgewerkt op: 10 mei 2020 13:27
Een afkooksel dat een derde seizoen krijgt,lol
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.