London Spy

7.1 / 10
60 min
Thriller, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20152015 (Beëindigd)
Netwerk:BBC Two
London Spy is een Britse mini-serie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 9 november 2015.

Danny is een extroverte, hedonistische romanticus die aangetrokken word door de gevaarlijke wereld van de Britse spionage in de eigentijdse en emotionele thriller. Hij valt voor de antisociale maar raadselachtige Alex, beide komen uit tegengestelde werelden, en al snel komen ze er achter dat ze perfect zijn voor elkaar. Maar als Alex plotseling verdwijnt is Danny niet in staat om de complexe en gecodeerde wereld van Danny te betreden. Jong, onschuldig en verloren moet hij besluiten of hij het in zich heeft om de waarheid boven tafel te krijgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (1)

London Spy - Seizoen 1

8.5

Nieuws (9)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra. Veel kijkplezier.
9 jun 2020
6
Vorige week hadden we het in dit item over Eclips TV de Vlaamse zender voor senioren. Voor wie houdt van nostalgie moet zeker op zondag naar deze zender zappen, want die dag pakken ze uit met maar liefst vijf reeksen...
10 okt 2017
Op 12 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 74ste Golden Globe Awards. In het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills werden door acteurs Don Cheadle (House of Lies), Laura Dern (Enlightened) en Anna...
13 dec 2016
1

Populaire reacties (5)

6
24 jan 2018
Goed verhaal, maar het tempo ligt echt veel te laag. Hier had meer in gezeten.
6
15 apr 2017
Ik kijk m af, maar vind er niet veel aan.
Boring!!! Die Engelsen kunnen beter

Vergelijkbare series

The Blacklist
5 stemmen
Suits
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem