Inhumans

6.8 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
05 okt 2017 15:09 - 22 sep 2021 04:49
Gisteravond de eerste 2 gekeken. Twijfelde heel erg om hier aan te beginnen vanwege de slechte kritieken die deze serie krijgt, maar vanwege de cast en het feit dat ik een zwak heb voor Marvel toch aan begonnen.

Zo slecht als ze de 'kenners' je willen doen geloven is deze serie echt niet, het is ook zeker geen top-serie en zijn er genoeg verbeterpunten. Hopelijk worden de overige 8 iets beter, maar ben je een comic-fan of Marvel-fan ga je je hier zeker wel mee vermaken. Een beetje kennis van The Inhumans is wel handig, want echt uitleg wie wie is en wat hun krachten zijn, krijg je maar mondjesmaat tijdens de eerste 2 afleveringen.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_blu_watch
05 okt 2017 16:04
ik moet zeggen kwam zelf ook moeilijk door de eerste 2 afleveringen maar na de derde werd het wat beter en moet zeggen het seizoen 1 is niet slecht, zijn zeker verbeterpunten maar meer als de moeite waard om er een vervolg aan te geven.
Reageer
avatar_Javelin
7.4
14 feb 2018 12:03 - 22 sep 2021 04:49
Ik vind het helemaal geen slechte serie hoor. Er zit goed veel actie in en niemand wordt gespaard. Maar dit vergeleken met Iron Fist of Luke Cage en dan kies ik toch liever hiervoor.
Reageer
avatar_Mister_MC
8
08 okt 2017 23:10 -
Ben het helemaal eens met voorgaande reacties is absoluut geen topper maar ook zeker geen bagger serie,en voor liefhebbers van ( Marvel,DC,Image,Darkhorse,etc) prima vermaak..
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Inhumans