Inhumans

6.9 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
5
Esther Ram geeft "Marvel's The Inhumans - Seizoen 1" een 5.
Geschreven door Esther Ram op 22 september 2018.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Marvel's The Inhumans - Seizoen 1

De meeste films en series van Marvel vind ik geweldig. Ik had zelf nog nooit van The Inhumans gehoord, tot een tijd geleden. Ik had alle ophef over deze serie gemist. Blijkbaar stond deze serie bekend als een serie die totaal niet goed zou zijn. Maar vaak wil ik met dat soort dingen juist mijn eigen mening vormen. Vond ik het namelijk ook zo slecht zoals in de meeste recensies gemeld werd? Ik besloot het te gaan kijken.

In Agent of Shield konden mensen al kennis maken met de inhumans. Het is een deel van de menselijke bevolking die door mutatie in het DNA bijzondere krachten krijgt. In deze serie gaat het over een specifiek deel van de inumans. Een deel dat namelijk al heel lang op de maan woont, waar ze afgescheiden van de rest van de wereld leven. Koning Blackbolt en koningin Medusa heersen over de kolonie van de inhumans op de maan en doen dit met succes. Na een militaire coup vlucht de familie noodgedwongen naar de aarde.

Inhumans
© ABC


De serie bestaat uit acht afleveringen van elk ongeveer 45 minuten. Na de eerste acht afleveringen is de serie gestopt. Om maar gelijk te beginnen met wat ik niet goed vond: ik vond het script, het verhaal, tenenkrommend slecht. Ik vond het oninteressant om naar te kijken en daardoor kon ik mijn gedachtes er echt niet bij houden. Samen met het slechte acteer werk was dit allemaal van een heel laag niveau. De verhaallijn kan op zoveel momenten beter. Er zit weinig actie in, weinig personageontwikkeling en weinig echt boeiende gesprekken tussen de personages.

Het enige wat ik redelijk goed vond was de rol die Iwan Rheon (Game of Thrones) speelt. Hij speelt Maximus. Maximus is een intelligente, duivelse Inhuman die zeer loyaal is aan de bevolking van Attilan en zijn broer, de koning. Zelf heeft hij echter het intense verlangen om de kroon zelf te dragen en daar doet hij ook alles voor. Zijn personage vond ik erg interessant en ook erg goed gespeeld.

Inhumans
© ABC

Helaas kan ik niet zeggen dat ik je aanraad om de serie te zien. Ik had er best hoge verwachtingen van en die zijn niet nagekomen, jammer.
Volg Inhumans
Vorige aflevering
...And Finally: Black Bolt
...And Finally: Black Bolt
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_elixer
23 sep 2018 00:32 -
ik vond de serie juist wel heel erg leuk en erg de me kapot aan Iwan Rheon maar vind hem in meerdere series niet echt leuk heb nog geen serie gezien waarbij ik hem leuk vind. maar verder vond ik deze serie wel leuk en jammer dat hij niet is verder gegaan.l
Reageer
avatar_Javelin
24 sep 2018 11:24
Dat had ik ook. Ja het is geen hoogvlieger, maar wel eens interessant om naar iets anders te kijken dan iemand die zijn krachten van een spin, een explosie, of een vat met rare chemische goedjes te vallen. Ook ik vond het zonde dat hij gecanceld is.
Reageer
Inhumans