In Therapie

7.5 / 10
25 min
Drama
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/60afleveringen/2010 - 2011 
NetwerkNCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20102011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NCRV
In Therapie is een Nederlandse dramaserie van de zender NCRV. De serie ging in première op 26 juli 2010.

In Therapie gaat over Conflicten, ontkenning en intrige. Kun je nog een goede therapeut zijn als jouw eigen leven een chaos is? Paul Westervoort (Jacob Derwig) heeft een bloeiende praktijk als psychotherapeut, maar vindt het steeds lastiger om zijn privéproblemen buiten de deur te houden. Als therapeut moet hij een neutrale rol innemen. Een veiligheidszone creëren waarin zijn patiënten aan zichzelf kunnen werken. Maar Pauls emoties over zijn huwelijk met Karen (Kim van Kooten) en zijn relatie met zijn kinderen dringen meer en meer de praktijkruimte binnen.
Zo is er Lara (Halina Reijn). De aantrekkelijke arts die hij op maandag behandelt. Zij verklaart hem de liefde en zal niet rusten tot hij die liefde beantwoordt. Of Aron (Dragan Bakema) op dinsdag, een ogenschijnlijk keiharde luchtmachtpiloot die vindt dat hij alle recht heeft om in Pauls privéleven te spitten. Bij Sophie (Gaite Jansen), de jonge turnster met suïcidale neigingen, lijkt Paul nog het meest in zijn element. Zij komt op de woensdag naar de therapie. Maar waarom lukt het Paul niet om een normaal gesprek met zijn eigen dochter te voeren? Op donderdag zijn er Aya en Michel (Carice van Houten en Frederik Brom). Een stel met relatieproblemen dat hij coacht, terwijl zijn eigen huwelijk op instorten staat. Iedere vrijdag bezoekt Paul zijn supervisor Mira (Elsie de Brauw). Ook dat gaat niet zonder worstelingen gepaard. Paul stelt continu Mira\'s methoden ter discussie. Gedurende zes weken glijdt Paul naar de rand van de afgrond. Is het leven echt beter als het wordt geanalyseerd?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 30
Seizoen 2
0 / 30

Recensies (3)

In Therapie - Seizoen 2

7

In Therapie - Seizoen 2

7

Nieuws (9)

De Nederlandse dramaserie Vlucht HS13, met Katja Schuurman (Nieuwe Buren) en Daniël Boissevain (Zomer in Zeeland), verschijnt in augustus bij Ziggo Movies & Series.
vr 24 juli
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2020
Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
20 apr 2020

Populaire reacties (4)

-
07 nov 2011
@stoep je moet natuurlijk ook gewoon de hou me op de hoogte functie gebruiken, dan krijg je tenminste een mailtje voordat het seizoen gaat beginnen!
-
07 nov 2011
Hoe heb ik seizoen 2 kunnen missen?! Niet geadverteerd ofzo? Vond seizoen 1 iig helemaal te gek, maar snel kijken :)

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem