Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van In Therapie

Het tweede seizoen van de serie In Therapie is onlangs verschenen op dvd. MijnSerie geeft 2 boxen weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

In Therapie seizoen 2
In de eerste serie volgden we psychotherapeut Paul Westervoort (Jacob Derwig), die in dit seizoen op verrassende wijze terugkomt. Paul, die als therapeut tijdelijk geschorst is, neemt zelf plaats op de sofa bij therapeut Jonathan (Peter Blok). Tijdens de sessies wordt duidelijk wat er gebeurd is in het leven van Paul en hoe hij de draad weer moet oppakken. Maar niet alleen Paul neemt plaats op de bank van Jonathan.

Zo is de jonge architectuurstudente Sascha (Jamie Grant) iedere dinsdag in therapie. Ze heeft schokkend nieuws gekregen en wil bij Jonathan haar hart luchten over dit dramatische geheim.

Op woensdag probeert Jonathan de 12-jarige Olivier (Daan Stoevelaar) te helpen. Zijn twee ruziënde ouders Simon (Jaap Spijkers) en Juliette (Anneke Blok) zorgen er namelijk voor dat Olivier steeds verder in zijn schulp kruipt.

Op donderdag zit Wouter (Jeroen Krabbé), de CEO van een groot chemisch concern, bij Jonathan. Als het concern in opspraak raakt, onverwerkte trauma’s uit het verleden beginnen op te spelen én zijn dochter uit India een onthulling doet, dreigt Wouter weg te zinken in een depressie.

Oud cliënte en succesvol advocate Marit (Monic Hendrickx) zit op vrijdag bij Jonathan op de bank. Marit loopt nog steeds rond met een pijnlijke gebeurtenis uit het verleden, toen Jonathan haar therapeut was en haar hielp bij een levensbepalende keuze.

Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Just Entertainment
Cast : Peter Blok, Jeroen Krabbé, Monic Hendrickx, Jacob Derwig, Jamie Grant, Anneke Blok
Taal : Nederlands
Audio : Dolby Digital 5.1
Ondertiteling : Nederlands
Consumentenadviesprijs: € 17.99
Koop deze serie

Trailer In Therapie seizoen 2:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van In Therapie. Hoe heet de serie waar de Amerikaanse en de Nederlandse versie op gebasseerd zijn?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 30: Marit
Episode 30: Marit
02x30
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst