Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Monic Hendrickx krijgt Grand Acting Award

Op vrijdag 18 september wordt actrice Monic Hendrickx tijdens het festival Film By The Sea onderscheiden met een Grand Acting Award. Ze krijgt deze prijs voor haar bijzondere verdienste voor de Nederlandse film en televisie. Winnaars die haar voorgingen zijn onder andere: Sir Ben Kingsley, Jan Decleir, Morgan Freeman, Stanley Tucci en Rutger Hauer.

In 1994 debuteerde Monic Hendrickx (48) in de film Twijfel Tussen Waarheid En Tijd. Vanaf die tijd heeft ze in vele films gespeeld waar ze maar liefst drie Gouden Kalveren mee won. Haar vierde Gouden Kalf won ze voor haar rol als Carmen in de serie Penoza. Op televisie speelde ze ook mee in de series Stellenbosch en In Therapie.

Op zondag 13 september aanstaande begint het vierde seizoen van Penoza weer bij de KRO. Ga jij kijken?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Robertv
06 sep 2015 12:48 -
Ik ga zeker kijken, afgelopen weken S1-3 herzien.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00