Imposters

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

CBS heeft een serie besteld van de komediepilot United States of Al besteld, afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch en Maria Ferrari.
zo 15 november
CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.
28 jan 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 feb 2019
Actrice Rachel Skarsten gaat een schurkenrol spelen tegenover Ruby Rose in de pilot van Batwoman.
8 feb 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 9 september voor je op een rijtje gezet.
10 sep 2018
Condor is de nieuwe misdaadserie van AUDIENCE Network, Imposters is een dramaserie van Bravo en Witse is een Vlaamse detectiveserie. Alle drie zullen nog deze maand te zien zijn bij Videoland.
7 sep 2018
Volgens TV Line komt er in het vierde seizoen van Lucifer een ondeugende draai aan de eerste vrouw uit de Bijbel: Eva.
21 aug 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 2 tot en met 8 juli voor je op een rijtje gezet.
9 jul 2018
1
Vanaf 27 juli brengt Videoland het eerste seizoen van de donkere dramedy serie Imposters. De serie volgt Maddie (Inbar Lavi), een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is.
4 jul 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 28 mei tot en met 3 juni voor je op een rijtje gezet.
4 jun 2018
Na twee seizoenen is het doek gevallen voor de donkere dramedy Imposters. Bravo heeft gemeld geen derde seizoen te gaan bestellen.
2 jun 2018
1