Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Bravo vernieuwt Imposters

Imposters van Bravo is de snelst groeiende gescripte serie bij Ad-Support Cable. Het is niet vreemd dat Imposters een tweede seizoen krijgt.

Hoewel het nieuws nog niet officieel bekend is gemaakt via de pers-websites, heeft Bravo de dramedy Imposters vernieuwd met een tweede seizoen. Imposters krijgt tien afleveringen en gaat in 2018 van start bij Bravo. De donkere dramedy serie, met onder andere Inbar Lavi als een persoonlijkheid-wisselende oplichtsters, Rob Heaps, Parker Young, Marianne Rendón, Stephen Bishop, Brian Benben, Katherine LaNasa en Uma Thurman in een terugkerende rol.

Imposters volgt Maddie, een van persoonlijkheid wisselende oplichtster die net zo mooi als gevaarlijk is. Ze laat haar onwetende slachtoffers geplaagd achter als ze zich realiseren dat ze zijn gebruikt en beroofd van al hun bezittingen - inclusief hun hart. De zaak wordt gecompliceerd als haar voormalige doelen Ezra, Richard en Jules gaan samenwerken om haar op te sporen. Als ze achter haar nieuwe slachtoffer aan zit, ontmoet Maddie een potentiële nieuwe liefde, Patrick, en dat dreigt haar nieuwe opdracht te laten ontsporen, tot onvrede van haar mysterieuze baas, The Doctor. Ondertussen hebben haar neerslachtige exen kans gezien om met de nieuwe werkelijkheid om te gaan, zich niet realiserende dat in hun zoektocht naar een confrontatie, ze ook hun eigen waarheid onder ogen moeten komen. Klik hier om recensie(s) te lezen over Imposters.

De vernieuwing komt een week nadat het eerste seizoen van Imposters is afgelopen. De serie, die eerst My So Called Wife zou gaan heten, is na Girlfriends' Guide to Divorce de tweede gescripte serie van Bravo. Volgens Frances Berwick, president van Lifestyle Networks bij NBCUniversal Cable Entertainment: “Imposters resoneert echt bij kijkers en critici met zijn unieke merk van spanning en humor. We zijn heel opgewonden om te zien wat de toekomst gaat brengen voor deze gebrekkige maar lieve karakters die onze getalenteerde bedenkers en acteurs volledig tot leven hebben gebracht.”

Had jij deze vernieuwing verwacht?


Frances Berwick
Vorige aflevering
See You Soon, Macaroon
See You Soon, Macaroon
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Imposters