Imposters

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkBravo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Bravo
Imposters is een Amerikaanse dramaserie van de zender Bravo. De serie ging in première op 7 februari 2017.

Deze serie volgt Maddie, een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is, ze laat haar onwetende slachtoffers geplaagd achter als ze zich realiseren dat ze zijn gebruikt en beroofd van al hun bezittingen - inclusief hun hart. De zaak wordt gecompliceerd als haar voormalige doelen, Ezra, Richard en Jules gaan samenwerken om haar op te sporen.Als ze achter haar nieuwe slachtoffer aan zit, ontmoet Maddie een potentiële nieuwe liefde, Patrick, en dat dreigt haar nieuwe opdracht te laten ontsporen, tot onvrede van haar mysterieuze baas, The Doctor. Ondertussen hebben haar neerslachtige exen kans gezien om met de nieuwe werkelijkheid om te gaan, zich niet realiserende dat in hun zoektocht naar een confrontatie, ze ook hun eigen waarheid onder ogen moeten komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (1)

Imposters - Eerste aflevering

8

Populaire reacties (4)

avatar punkmuts
5
31 okt 2020
Voor S1 gaf ik destijds een 8 maar bij het zien van S2 was ik genoodzaakt deze 8 in een 5 te veranderen. (En dat is nog dik beloond ook) Wat een verschil. Ik heb het idee dat ze bij S2 totaal geen idee hadden hoe de serie verder moest. Afgang!!!!!!!!!
avatar renzoroy
10
02 jun 2018
Is helaas gecancelled :(

Vergelijkbare series

Imposters