Imposters

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkBravo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Bravo
Imposters is een Amerikaanse dramaserie van de zender Bravo. De serie ging in première op 7 februari 2017.

Deze serie volgt Maddie, een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is, ze laat haar onwetende slachtoffers geplaagd achter als ze zich realiseren dat ze zijn gebruikt en beroofd van al hun bezittingen - inclusief hun hart. De zaak wordt gecompliceerd als haar voormalige doelen, Ezra, Richard en Jules gaan samenwerken om haar op te sporen.Als ze achter haar nieuwe slachtoffer aan zit, ontmoet Maddie een potentiële nieuwe liefde, Patrick, en dat dreigt haar nieuwe opdracht te laten ontsporen, tot onvrede van haar mysterieuze baas, The Doctor. Ondertussen hebben haar neerslachtige exen kans gezien om met de nieuwe werkelijkheid om te gaan, zich niet realiserende dat in hun zoektocht naar een confrontatie, ze ook hun eigen waarheid onder ogen moeten komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Imposters - Eerste aflevering

8

Nieuws (18)

CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.
28 jan 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 feb 2019

Populaire reacties (3)

10
02 jun 2018
Is helaas gecancelled :(
8
17 mrt 2017
De serie begint verrassend met een onverwachte eerste aflevering, hierna zakt hij even in om vanaf aflevering 4 weer spannend te worden. Zeer een aanrader. Tot nu toe tot aflevering S01E06 gekeken.

Vergelijkbare series