Imposters

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkBravo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Bravo
Imposters is een Amerikaanse dramaserie van de zender Bravo. De serie ging in première op 7 februari 2017.

Deze serie volgt Maddie, een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is, ze laat haar onwetende slachtoffers geplaagd achter als ze zich realiseren dat ze zijn gebruikt en beroofd van al hun bezittingen - inclusief hun hart. De zaak wordt gecompliceerd als haar voormalige doelen, Ezra, Richard en Jules gaan samenwerken om haar op te sporen.Als ze achter haar nieuwe slachtoffer aan zit, ontmoet Maddie een potentiële nieuwe liefde, Patrick, en dat dreigt haar nieuwe opdracht te laten ontsporen, tot onvrede van haar mysterieuze baas, The Doctor. Ondertussen hebben haar neerslachtige exen kans gezien om met de nieuwe werkelijkheid om te gaan, zich niet realiserende dat in hun zoektocht naar een confrontatie, ze ook hun eigen waarheid onder ogen moeten komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Imposters - Eerste aflevering

8

Nieuws (8)

Condor is de nieuwe misdaadserie van AUDIENCE Network, Imposters is een dramaserie van Bravo en Witse is een Vlaamse detectiveserie. Alle drie zullen nog deze maand te zien zijn bij Videoland.
7 sep 2018
Vanaf 27 juli brengt Videoland het eerste seizoen van de donkere dramedy serie Imposters. De serie volgt Maddie (Inbar Lavi), een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is.
4 jul 2018
Na twee seizoenen is het doek gevallen voor de donkere dramedy Imposters. Bravo heeft gemeld geen derde seizoen te gaan bestellen.
2 jun 2018
1

Populaire reacties (4)

5
31 okt 2020
Voor S1 gaf ik destijds een 8 maar bij het zien van S2 was ik genoodzaakt deze 8 in een 5 te veranderen. (En dat is nog dik beloond ook) Wat een verschil. Ik heb het idee dat ze bij S2 totaal geen idee hadden hoe de serie verder moest. Afgang!!!!!!!!!
10
02 jun 2018
Is helaas gecancelled :(

Vergelijkbare series