Imposters

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_punkmuts
5
31 okt 2020 07:51 -
Voor S1 gaf ik destijds een 8 maar bij het zien van S2 was ik genoodzaakt deze 8 in een 5 te veranderen. (En dat is nog dik beloond ook) Wat een verschil. Ik heb het idee dat ze bij S2 totaal geen idee hadden hoe de serie verder moest. Afgang!!!!!!!!!
Reageer
avatar_renzoroy
10
02 jun 2018 11:47 -
Is helaas gecancelled :(
Reageer
avatar_mvdvoort
8
17 mrt 2017 21:57 -
De serie begint verrassend met een onverwachte eerste aflevering, hierna zakt hij even in om vanaf aflevering 4 weer spannend te worden. Zeer een aanrader. Tot nu toe tot aflevering S01E06 gekeken.
Reageer
avatar_sarlottje
6.7
06 mrt 2017 20:29 -
Als je de serie 'The Catch' hebt gezien voordat je aan deze serie bent begonnen, kan het best wel eens zo zijn dat 'Imposters' je tegenvalt. Een lang verhaal met een lage spanningsboog.
Ik ben deze serie enthousiast begonnen, maar naar 3 afleveringen denk ik eraan om te stoppen. Jammer, want het concept van de serie vind ik een leuk idee!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.