Imposters

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Imposters gecanceld door Bravo

Na twee seizoenen is het doek gevallen voor de donkere dramedy Imposters. Bravo heeft gemeld geen derde seizoen te gaan bestellen.

De allerlaatste aflevering zal op 7 juni 2018 worden uitgezonden en dan is het klaar met de bedriegers. De donkere komische dramaserie met een vleug mysterie ging in februari 2017 in première bij Bravo. De twee seizoenen hebben elk tien afleveringen gehad.

Imposters volgt Maddie, een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is. Ze laat haar onwetende slachtoffers geplaagd achter als ze zich realiseren dat ze zijn gebruikt en beroofd van al hun bezittingen - inclusief hun hart. De zaak wordt gecompliceerd als haar voormalige doelen, Ezra, Richard en Jules gaan samenwerken om haar op te sporen.

Het eerste seizoen liet mooie kijkcijfers zien, gemiddeld 1,5 miljoen. Maar het tweede seizoen kon nauwelijks de helft van dit aantal bereiken. En in tegenstelling tot het eerste seizoen werd het tweede seizoen niet beter. De producenten gaan wel proberen om de serie ergens anders onder te brengen, met streamingdienst partner Netflix als potentiële kandidaat.

Hoop jij dat Netflix Imposters over gaat nemen?


Embed from Getty ImagesHoofdrolspeler Inbar Lavi
Vorige aflevering
See You Soon, Macaroon
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
02 jun 2018 13:06 -
Zonde. Eindelijk eens wat origineels. Goede humor, goed geschreven verhaallijnen. Nou maar hopen dat Netflix de serie wil redden, maar aangezien ze series als Lucifer en Dirk Gently's Holistic... ook al (nog) niet hebben overgenomen zie ik het somber in.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00