Imposters

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Imposters gecanceld door Bravo

Na twee seizoenen is het doek gevallen voor de donkere dramedy Imposters. Bravo heeft gemeld geen derde seizoen te gaan bestellen.

De allerlaatste aflevering zal op 7 juni 2018 worden uitgezonden en dan is het klaar met de bedriegers. De donkere komische dramaserie met een vleug mysterie ging in februari 2017 in première bij Bravo. De twee seizoenen hebben elk tien afleveringen gehad.

Imposters volgt Maddie, een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is. Ze laat haar onwetende slachtoffers geplaagd achter als ze zich realiseren dat ze zijn gebruikt en beroofd van al hun bezittingen - inclusief hun hart. De zaak wordt gecompliceerd als haar voormalige doelen, Ezra, Richard en Jules gaan samenwerken om haar op te sporen.

Het eerste seizoen liet mooie kijkcijfers zien, gemiddeld 1,5 miljoen. Maar het tweede seizoen kon nauwelijks de helft van dit aantal bereiken. En in tegenstelling tot het eerste seizoen werd het tweede seizoen niet beter. De producenten gaan wel proberen om de serie ergens anders onder te brengen, met streamingdienst partner Netflix als potentiële kandidaat.

Hoop jij dat Netflix Imposters over gaat nemen?


Embed from Getty ImagesHoofdrolspeler Inbar Lavi
Vorige aflevering
See You Soon, Macaroon
See You Soon, Macaroon
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
02 jun 2018 13:06 -
Zonde. Eindelijk eens wat origineels. Goede humor, goed geschreven verhaallijnen. Nou maar hopen dat Netflix de serie wil redden, maar aangezien ze series als Lucifer en Dirk Gently's Holistic... ook al (nog) niet hebben overgenomen zie ik het somber in.
Reageer

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00