Ik Weet Wie Je Bent

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ik Weet Wie Je Bent succesvol op NPO Start

De nieuwe Nederlandse dramaserie Ik Weet Wie Je Bent (KRO-NCRV) is na een succesvolle lancering op televisie (gestart met bijna een miljoen kijkers) ook goed ontvangen op NPO Start.

In amper twee weken tijd zijn de eerste twee afleveringen in totaal zo’n 225.000 keer teruggekeken. Dit aantal blijft stevig doorgroeien omdat steeds meer kijkers aanhaken en ook het terugkijken via kabel en de NPO 3-website voor extra kijkers zorgt.

Ook het slotseizoen van The Bridge (2011) (KRO-NCRV) en het eerste seizoen van KLEM (BNNVARA) doen het goed op NPO Start. De series werden deze zomer meer dan een miljoen keer teruggekeken.

Die spanning stijgt verder deze week. Op donderdag 13 september begint het langverwachte tweede seizoen van KLEM (BNNVARA) op NPO 1, maar de eerste aflevering kan al vanaf donderdag aanstaande (6 september) exclusief op NPO Start Plus worden bekeken. Elke nieuwe aflevering van deze serie is vervolgens op NPO Start Plus te zien een week vóór uitzending op tv.
Vorige aflevering
Episode 16
01x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00