Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ik Weet Wie Je Bent succesvol op NPO Start

De nieuwe Nederlandse dramaserie Ik Weet Wie Je Bent (KRO-NCRV) is na een succesvolle lancering op televisie (gestart met bijna een miljoen kijkers) ook goed ontvangen op NPO Start.

In amper twee weken tijd zijn de eerste twee afleveringen in totaal zo’n 225.000 keer teruggekeken. Dit aantal blijft stevig doorgroeien omdat steeds meer kijkers aanhaken en ook het terugkijken via kabel en de NPO 3-website voor extra kijkers zorgt.

Ook het slotseizoen van The Bridge (2011) (KRO-NCRV) en het eerste seizoen van KLEM (BNNVARA) doen het goed op NPO Start. De series werden deze zomer meer dan een miljoen keer teruggekeken.

Die spanning stijgt verder deze week. Op donderdag 13 september begint het langverwachte tweede seizoen van KLEM (BNNVARA) op NPO 1, maar de eerste aflevering kan al vanaf donderdag aanstaande (6 september) exclusief op NPO Start Plus worden bekeken. Elke nieuwe aflevering van deze serie is vervolgens op NPO Start Plus te zien een week vóór uitzending op tv.
Vorige aflevering
Episode 16
01x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst