How to Make It in America

7.5 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2010 - 2011 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20102011 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
How to Make It in America is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première op 14 februari 2010.

How To Make It In America volgt het leven van Bep Epstein (Bryan Greenberg) en Cam Calderon (Victor Rasu) die het proberen te maken in de New Yorkse modescene.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (1)

How to Make It in America - Seizoen 2

Nieuws (2)

We hebben het al gehad over de top tien veelbelovende series van het nieuwe seizoen, maar die tien series zijn natuurlijk niet de enige nieuwe series. Voor iedereen die graag eens het complete aanbod wil bekijken...
29 aug 2014
9
De 2 Golden Globe nominaties werpen hun vruchten af. HBO heeft vandaag een tweede seizoen aangekondigd van de komedie serie Enlightened. Tegelijkertijd kondigde HBO het einde van drie andere series aan. Hung, Bored to...
20 dec 2011
2

Populaire reacties (1)

8
01 jul 2013
Als “I Need a Dollar" van Aloe Blacc je theme song is, dan heb je het als serie al voor de helft gemaakt. Iedereen die deze reeds keek zegt dat ze ‘t zo vet vinden vanwege al de rauwe beelden van New York. Wat de vrouwen eigenlijk zeggen is: “Jezus, wat is die Ben een tractatie in ‘n spijkerbroek”, terwijl de mannen mompelen “Als ik er zo uitzag, kon ik ook een hele kledinglijn aan de man brengen.”

Vergelijkbare series