Delen op social media

How to Live with Your Parents

6,3
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Looptijd:2012 - 2013 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:ABC
Genres:Komedie
How to Live with Your Parents is een Amerikaanse comedyserie van de zender ABC. De serie gaat later dit jaar in première.

Polly is een alleenstaande moeder die bijna een jaar gescheiden is. Het leven na de scheiding was niet makkelijk voor haar, zeker in deze financieel moeilijke tijden. En dus zoals zoveel jonge mensen zat er geen andere keuze op om met haar dochtertje Natalie terug bij haar ouders in te trekken, die op zijn minst nog al excentriek te noemen zijn.

Polly bekijkt het leven dan ook door een totaal verschillende bril dan haar ouders Elaine en Max. Polly is altijd gespannen, terwijl haar ouders meer relaxed zijn. Op het gebied van daten is Polly heel conservatief, terwijl haar ouders nog steeds seksueel avontuurlijk zijn. Terwijl Polly haar leven in een complete chaos is veranderd, denken haar ouders dat ze goed terecht is gekomen.

Acteurs

Nieuws (3)

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
01x11
12 juni 2013
01x12
19 juni 2013
01x13
26 juni 2013
Seizoen 1
0/13

Recensies (1)

7
How to Live with Your Parents - Eerste aflevering
21 mei 2013
‘How to Live with Your Parents’ is een nieuwe serie met in de hoofdrol Sarah Chalke als Polly, ook bekend als dr. Elliot Reid uit de serie ‘Scrubs’. Zoals de trailer min of meer laat zien heeft ze hier een zelfde soort rol; ze speelt een redelijk klungelige vrouw die haar leven niet volledig op...

Video's (1)

How to Live with Your Parents (for the Rest of Your Life) - (TV series - 2013) - Trailer
Geplaatst op 11 december 2013, 12:01
How to Live with Your Parents (for the Rest of Your Life) - (TV series - 2013) - Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.