How to Sell Drugs Online (Fast)

7.3 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

How to Sell Drugs Online (Fast) krijgt een derde seizoen

Netflix heeft de Duitste komedieserie How to Sell Drugs Online (Fast) vernieuwd met een derde seizoen.

Volgens Netflix is How to Sell Drugs Online (Fast) de meest bekeken Duitse Netflix-original, de serie wordt voornamelijk veel bekeken in Italië, Frankrijk en Brazilië. Het eerste seizoen ging in 2019 in première, het tweede seizoen kwam afgelopen week uit en er zal dus een derde seizoen van de serie op Netflix verschijnen. Voor het derde seizoen is er nog geen premièredatum bekend.

How to Sell Drugs Online (Fast) draait om Moritz (Maximilian Mundt, Nord bei Nordwest), die samen met zijn beste vriend Lenny (Danilo Kamber, Unter anderen Umständen) een online drugsmarkt begint. Hun zaakje groeit uit tot een onverwacht succesvolle handel. Al snel worden ze geconfronteerd met standaard problemen uit het drugrijk: voldoen aan de vraag, kwaliteitscontrole, en vooral: niet betrapt worden.


How to Sell Drugs Online (Fast)
Vorige aflevering
Don't be evil.
Don't be evil.
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03