House of Cards

8.1 / 10
60 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/12afleveringen/1990 - 1995 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min19901995 (Beëindigd)
Genres:DramaPolitiek
Netwerk:BBC One
House of Cards is een Britse politieke dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 18 november 1990.

House of Cards is een venijnige satire over hebzucht, corruptie en ambitie in de hoogste kringen van de Britse politiek. De hoofdpersoon is het machiavellistische monster Francis Urquhart (Ian Richardson; From Hell, M. Butterfly). Met een verwoestende mix van bedrog en verraad werkt hij zich op naar de top. Wanneer hij die eenmaal heeft bereikt, staat hij op een berg van gebroken beloften, leugens en de lijken van zijn tegenstanders.

Urquhart is iemand die zijn plannen uiterst zorgvuldig beraamt. Daarbij is hij angstaanjagend geestig en beschikt hij over een dodelijke charme. Maar hij krijgt steeds meer vijanden, en zij zijn vastbesloten met hem af te rekenen, tegen elke prijs.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 3
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie House of Cards.

Nieuws (14)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
9 apr 2020
5
Amazon Prime Video werkt aan een pilot van de komedieserie Good People. De serie wordt gemaakt door Lee Daniels en Whitney Cummings.
23 mei 2019
Deadline meldt dat Marvel Studios regisseur Kari Skogland heeft ingehuurd om zes afleveringen van de korte serie Falcon and Winter Soldier te maken.
22 mei 2019