HIM

7,0 / 10
60 min
Drama, Fantasy
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20162016 (Beëindigd)
Genres:DramaFantasy
Netwerk:ITV
HIM is een Engelse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 19 oktober 2016.

Een 17-jarige jongen, alleen bekend als HEM, gevangen in de limbo tussen jeugd en volwassenheid is ook gevangen in een limbo tussen de twee huizen van zijn gescheiden ouders, elk nu hertrouwde met nieuwe gezinnen. Net als de meeste jongens vindt hij het moeilijk zijn gevoelens te verwerken dus eerder de neiging om het 'handelen'. Maar zijn gedrag wordt ook veroorzaakt door iets anders - zijn oer strijd om te bevatten het angstaanjagende geheim van een bovennatuurlijke kracht die hij heeft geërfd van zijn grootvader. Een macht die alleen zijn grootmoeder begrijpt, die hem aanspoort, zijn geschenk alleen voor 'goed' te gebruiken, voordat het in een tragedie eindigd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie HIM.

Nieuws (1)

Weekoverzicht van 10 oktober tot en met 16 oktober * Weetjes: -Altijd al naar een opname gewild van een autoprogramma? Hier is je kans. The Grand Tour (2016) komt naar Nederland. Het autoprogramma van Amazon met...
17 okt 2016
1

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem