Alta Mar

7.4 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

‘Netflix-serie Alta Mar krijgt derde en vierde seizoen’

Alta Mar (High Seas) is een Spaanse misdaadserie die te zien is bij Netflix. Inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.

Op een groot schip vinden moorden plaats en heeft iedereen wel iets te verbergen. En alles lijkt om twee zussen te draaien. In de jaren ’40 reist het schip Barbara de Braganza vanuit Spanje naar Rio de Janeiro. Ze reizen naar Zuid-Amerika voor een betere toekomst, maar de vraag is of het zover komt. Een passagier komt te overlijden, wier naam niet op de passagierslijst staat. Niemand heeft haar eerder gezien, wat nog meer vragen oproept. En dan vinden er ook nog meer mysterieuze sterfgevallen plaats. Liefde, intriges en veel leugens brengen slechts één zekerheid met zich mee: de moordenaar kan het schip niet verlaten.Hoofdrollen zijn er voor Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Josè Sacristan en Alejandra Onieva. Het tweede seizoen van Alta Mar is eind november op Netflix verschenen, slechts een half jaar na de start van de serie. De opnames voor het derde en vierde seizoen zijn in november al begonnen, zo heeft producent Bambú Productions laten weten. Een officiële bevestiging van Netflix is er echter nog niet, maar zodra die volgt zal MijnSerie dat laten weten.
Vorige aflevering
Love Can Kill
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
1