High Fidelity

7.7 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Hulu
High Fidelity is een Amerikaanse dramedyserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 14 februari 2020.

De nieuwe High Fidelity is nog steeds gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby uit 1995, maar pakt de boel wel anders aan. De elementen die het boek en de film zo sterk maakten zijn gelukkig nog steeds aanwezig: het praten tegen de kijker, lijstjes en natuurlijk het bezoeken van exen. Rob is een cynische, ontevreden platenzaak-eigenaar in Brooklyn. Ze besteedt haar dagen aan praten over popcultuur en in het rond kloten met haar medewerkers.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
10
26 okt 2020
In één woord: héérlijk. Natuurlijk is Zoë Kravitz zo onwaarschijnlijk mooi, dat je zelfs naar haar zou kijken hoe ze uit de telefoongids voorleest, maar ze is ook een klasse volle, empathische actrice die zich elke rol écht eigen maakt.
In High Fidelity is ze een veel geplaagde winkelierster die van muziek houdt en op zoek is naar liefde met de hoofdletter L. Ze lijkt er telkens net naast te grijpen en wil weten waarom.

Het was letterlijk het serie hoogtepunt van mijn oktobermaand, die grieperige dag op de bank, onder een dekentje en met de kop kamillethee + honing naast me, binge kijkend naar de eerste zeven afleveringen van High Fidelity. Het maakte me vrolijk op een moment dat ik me allesbehalve vrolijk voelde.

Ik kan niet wachten op de laatste twee afleveringen. Elke vrijdag één, want Starzplay is niet zoals Netflix. Nieuwe series lossen ze maar met één aflevering tegelijk. Shit, da's toch zo 1990'ies, hé!?

Bowie is dead. Long live David Bowie! Ja, lekker veel Bowie in de soundtrack.
High Fidelity