High Fidelity

7.5 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Hulu
High Fidelity is een Amerikaanse dramedyserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 14 februari 2020.

De nieuwe High Fidelity is nog steeds gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby uit 1995, maar pakt de boel wel anders aan. De elementen die het boek en de film zo sterk maakten zijn gelukkig nog steeds aanwezig: het praten tegen de kijker, lijstjes en natuurlijk het bezoeken van exen. Rob is een cynische, ontevreden platenzaak-eigenaar in Brooklyn. Ze besteedt haar dagen aan praten over popcultuur en in het rond kloten met haar medewerkers.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

High Fidelity - Eerste aflevering

7

Nieuws (2)

Interrogation, Katy Keene, Tommy, Locke & Key, High Fidelity, Intelligence en Hunters (2020) zijn enkele series die in februari in première zullen gaan.
31 jan 2020
Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
30 jan 2020

Vergelijkbare series