Hearts Afire

7,0 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
7,0 / 10
3seizoenen/53afleveringen/1992 - 1995 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min19921995 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:CBS
Hearts Afire is een Amerikaanse comedyserie van de zender CBS. De serie ging in première op 14 september 1992.

Ligt in Washington, DC, Hearts Afire gericht op de professionele en de persoonlijke relatie van John Hartman, de wetgevende assistent van de vergrijzing, de conservatieve Zuid-senator Strobe Smithers, en Gorgie Anne Lahti, de eens rondreizend maar nu out-of-werk liberale journalist, die John ingehuurd als druk op de senator van de secretaris.

John, de gescheiden vader van twee zonen, Ben en Elliot, bood aan dat Georgie Anne en haar "mama," Miss Lulu, wonen in zijn huis totdat ze een eigen huis vinden. Er is een bijbedoeling omdat, hoewel ze aan weerszijden van de politieke hek staan ze over alles elke fysiek aangetrokken voelen. Binnen enkele weken hebben ze een affaire.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 2
0 / 17
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hearts Afire.

Nieuws (1)

Door de Carnaval hebben sommige scholen al voorjaarsvakantie gehad, maar het midden en zuiden van het land gaat vandaag (22 februari) officieel met vakantie. Raar eigenlijk, voorjaarsvakantie midden in de winter....
22 feb 2016
3