Harley and the Davidsons

7.7 / 10
120 min
Drama, Documentaire, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkDiscovery Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:120 min20162016 (Beëindigd)
Harley and the Davidsons is een Amerikaanse miniserie serie van de zender Discovery Channel. De serie ging in première op 5 september 2016.

Het verhaal van de geboorte van het iconische merk Harley-Davidson, die in 1903 werd opgericht door twee vrienden uit Milwaukee; William Harley en Arthur Davidson.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Harley and the Davidsons.

Populaire reacties (1)

avatar CC11
8.5
6 sep 2016
In tegenstelling tot de meeste docu-series van de laatste tijd doet deze serie, over de geschiedenis van wat misschien het meest iconische motormerk ooit is, gelukkig geen beroep op het betoog en visie van tientallen zogenaamde of zelfverklaarde experts maar levert Discovery Channel hier een driedelige miniserie af die gewoon prettig wegkijkt terwijl ze een beeld geeft van hoe het allemaal zo'n 100 jaar geleden begon voor Harley Davidson.
Geen uitzonderlijke acteerprestaties, grote namen of speciale effecten maar een interessant en leuk kijkstuk en wat mij betreft alvast een aanrader.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Las Vegas
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Harley and the Davidsons