Harley and the Davidsons

7.7 / 10
120 min
Drama, Documentaire, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_CC11
8.5
06 sep 2016 10:41 - 06 sep 2016 10:57
In tegenstelling tot de meeste docu-series van de laatste tijd doet deze serie, over de geschiedenis van wat misschien het meest iconische motormerk ooit is, gelukkig geen beroep op het betoog en visie van tientallen zogenaamde of zelfverklaarde experts maar levert Discovery Channel hier een driedelige miniserie af die gewoon prettig wegkijkt terwijl ze een beeld geeft van hoe het allemaal zo'n 100 jaar geleden begon voor Harley Davidson.
Geen uitzonderlijke acteerprestaties, grote namen of speciale effecten maar een interessant en leuk kijkstuk en wat mij betreft alvast een aanrader.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Harley and the Davidsons