Happy!

7.5 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2017 - heden
NetwerkSyfy
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2017 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Syfy
Happy! is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 6 december 2017.

Nick Sax is in Happy! een dronken en corrupte voormalige politieagent die een huurmoordenaar wordt. Hij raakt verstrikt in de wereld van terloopse moorden, zielloze seks en verraad. Nadat een karwei verkeerd gaat, wordt zijn beschonken leven volledig op zijn kop gezet door een kleine, vasthoudend positieve denkbeeldig gevleugeld paard genaamd Happy.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Happy! - Seizoen 1

8

Nieuws (7)

Happy! en Deadly Class zijn gecanceld door Syfy en Killjoys zal in juli van start gaan met een allerlaatste vijfde seizoen.
5 jun 2019
5
Happy! van Syfy komt volgens één van de karakters uit de serie net op tijd terug, om Pasen weer groots te maken. Zo wordt verteld in de trailer van het tweede seizoen dat in maart van start zal gaan.
17 jan 2019
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 januari tot en met 4 februari voor je op een rijtje gezet. Algemeen Serienieuws...
5 feb 2018

Populaire reacties (6)

7
23 sep 2018
Gestoord, geweldig, grappig, leuk, mooi in elkaar gezet, weer eens wat anders
7
16 aug 2020
Heerlijk maffe serie. Veel geweld, gore en soms vet over the top. Heel origineel. Leuk bedacht allemaal. Heerlijk. Met name het 1e seizoen. 2e seizoen vind ik minder sterk.

Vergelijkbare series

Preacher
3 stemmen
Misfits
2 stemmen
iZombie
2 stemmen
American Gods
2 stemmen