Happy!

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Patriezja
7
23 sep 2018 15:14 -
Gestoord, geweldig, grappig, leuk, mooi in elkaar gezet, weer eens wat anders
Reageer
avatar_TnTNL
6
22 mei 2018 08:03 -
Net de eerste helft van de eerste aflevering gezien en moet toegeven dat het moeilijk inkomen is door de reden die renzoroy al benoemd. Op aanraden van collega begonnen en hij zegt: even volhouden. We gaan het zien!
Reageer
avatar_renzoroy
7
09 dec 2017 15:54 -
Serie was leuker geweest als dat domme geanimeerde paard er niet in zat. Oftewel, schop Happy er uit, geef de serie een andere titel en focus gewoon puur op Nick Sax, zoals die is, hou de zwarte humor en actie er in. Dan heb je gewoon een goede en vette serie. Nu zit je een serie te kijken die duidelijk gericht is op volwassenen, alleen dan met een cartoon figuurtje... :? en dat is voor mij tot nu toe het enige minpunt.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
01x06
TnTNL
28 mei 08:20
Het verhaal begint voor mij toch wat chliché te worden, hoe 'vreemd' de serie ook is met alle gekke typetjes etc. is het allemaal redelijk voorspelbaar.